BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: "Bu haini sallandırmak gerekiyor"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: "Bu haini sallandırmak gerekiyor"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi ziyaret ve açılış için Samsun'a geldi.

A+A-

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi ziyaret ve açılış için Samsun'a geldi. İlk olarak Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Destici, ardından partisinin yeni yerinin açılışına katıldı.

FETÖ ile Mücadelede Rehavete Düşülmemeli

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Destici, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünü değerlendirerek, "Artık onun için azap vaktidir. Devletimize, dinimize, ülkemize, milletimize yaptığı kötülüklerin bedelinin ödeme vaktidir" dedi.

Destici, FETÖ ile mücadelenin daha da önem kazandığını vurgulayarak, "Onun ölümü FETÖ ile mücadeleyi rehavete düşürmemelidir. Mücadelenin daha kapsamlı şekilde sürdürülmesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Türkiye’nin Kaybı Büyük

Ayrıca, Türkiye'nin kaybının büyük olduğuna dikkat çeken Destici, "On binlerce insanımız, dindar ailelerin zeki çocukları ortaokul yıllarından itibaren kandırılarak devşirildi" şeklinde konuştu.

Yenidoğan Çetesi Hakkında Sert İfadeler

Destici, Yenidoğan çetesi hakkında da sert ifadeler kullanarak, "Bir insan bunu yapabilir mi? Bunun için tahliyesiz müebbet, idam cezası diyoruz. Adam PKK'lı. PKK'dan 10 yıl hüküm giymiş, sonra da el kadar bebekleri öldürüyor. Bu haini sallandırmak gerekiyor ki bir daha kimse buna cesaret edemesin" dedi.

Salıpazarı İlçesini Ziyaret Etti

Ziyaretlerinin ardından Destici, Salıpazarı ilçesini de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum