Başkan Özdemir'den Alaçam İçin Ankara'da Önemli Görüşmeler

Başkan Özdemir'den Alaçam İçin Ankara'da Önemli Görüşmeler

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ile birlikte Ankara'da bir dizi önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ile birlikte Ankara'da bir dizi önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, ve MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal makamlarında ziyaret edildi.

Ziyaretlerde Alaçam’ın kalkınmasına yönelik yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verildi. Başkan Özdemir, ilçenin geleceği için önemli olan bu projelere verdikleri destek ve güven için tüm başkanlara ve vekillere teşekkür etti.

Başkan Özdemir, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Alaçam'ımızın geleceği için atılması gereken adımları ve gerçekleştirdiğimiz projeleri detaylı bir şekilde anlattık. Değerli başkanlarımız ve vekillerimizin bize olan güveni ve desteği bizi daha da motive etti. Kendilerine teşekkürlerimi sunar, saygılarımı arz ederim” dedi.

Bu ziyaretlerin, Alaçam'ın kalkınması ve halkın refahı için önemli bir adım olduğu vurgulandı. Başkan Özdemir, bu tür görüşmelerin devam edeceğini ve ilçenin gelişimi için her türlü çabanın sarf edileceğini belirtti.baskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler-005.jpegbaskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler-004.jpegbaskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler-003.jpegbaskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler-002.jpegbaskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler-001.jpegbaskan-ozdemirden-alacam-icin-ankarada-onemli-gorusmeler.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.