Balkanların Güçlü Sesi Rumeli Ekrem’den Bafra 55.Net Habere Özel Açıklamalar

Rumeli Ekrem, Bafra halkının gösterdiği büyük teveccüh için teşekkür ederek, konseri düzenleyen KOSDER Başkanı Cem Dere ve yönetimine minnettarlığını iletti.

A+A-

Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetiminin düzenlediği “2. Balkan Gecesi Halk Konseri” büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Konserde birbirinden güzel Balkan müzikleriyle meydanı dolduran protokol ve binlerce Bafralıya müzik dolu bir gece yaşatan Rumeli Ekrem, büyük alkış topladı.

Konser sonrası Bafra Öğretmenevi’nde Bafra55.Net Haber mikrofonlarına özel açıklama yapan Balkanların Güçlü Sesi Rumeli Ekrem, ilk olarak Bafra ve bölge halkına konserde kendilerine gösterdikleri büyük teveccühten dolayı saygı ve sevgilerini sundu. Konseri düzenleyen Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetimine, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Rumeli Ekrem, açıklamasında şunları söyledi: “Rumeli Ekrem, 27 Ekim 1975 İstanbul doğumlu. İlkokul yıllarında flüt çalmaya başlayarak müzikal yolculuğuna ilk adım attı. Makedonya’dan göç etmiş Rumeli Türkü olan ailesinin de etkisiyle Rumeli Balkan müziğine ilgi duyarak kısa sürede Rumeli Balkan camiasının sevilen sesi ve yorumcusu oldu. Profesyonel ilk albümünü 1995 yılında müzikseverlerin beğenisine sundu. Rumeli Ekrem, ilk solo albümünü oluşturduğu 2004 yılına kadar 7 albüme imza attı. İlk solo ‘Zeytinyağlı’ isimli albümünden sonra 2008 yılında ikinci albümü ‘Şamama/Çingene’ albümünü hazırladı.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler