Bafra’da Jandarma Operasyonunda 500 Gram Skunk Ele Geçirildi

Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir araçta 500 gram skunk maddesi ele geçirildi.

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir araçta 500 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen E.F. (22) isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma Operasyonu Başarıyla Sonuçlandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Köpek Timi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyon, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan titiz bir çalışmanın sonucu olarak kaydedildi. E.F.’nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini alan ekipler, şahsın aracına yönelik düzenledikleri baskında, 500 gram skunk maddesine ulaştı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Yakalanan E.F., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bafra Adliyesi’ne sevk edilen şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.