Bafra, Pazar Sabahına Aşırı Yağış ve İhmallerin Getirdiği Kaosla Uyandı

Bafra ilçesinde sabaha karşı başlayan aşırı yağmur, SASKİ  ihmalleri ve yetersiz altyapı çalışmaları nedeniyle büyük zarara yol açtı.

A+A-

Bafra ilçesinde sabaha karşı başlayan aşırı yağmur, SASKİ  ihmalleri ve yetersiz altyapı çalışmaları nedeniyle büyük zarara yol açtı. Evler ve iş yerleri sular altında kaldı, sokaklar ve caddeler adeta bir felaket alanına dönüştü. Özellikle SASKİ ve diğer kurumların kazı çalışmalarıyla Bafra'da yarattığı sorunlar, aşırı yağışla birlikte kenti perişan etti.

Otobüs ve Özel Araçlar Çukurlara Düştü

Bafra Otogarı karşısında SASKİ'nin çalışma yaptığı alanda bırakılan çukur, aşırı yağışla birlikte görünmez hale gelince iki otobüs şoförü ve birçok özel araç sahibi araçlarıyla bu çukura düştü. Tekel Caddesi, Alaçam Caddesi ve birçok bölgede de benzer sorunlar yaşandı, yağmur suları iş yerlerine doldu.

Vatandaşlar İsyanda: "Yeter Artık!"

Mağdur olan vatandaşlar ve iş yeri sahipleri, özellikle SASKİ ve diğer kurumlara tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Her yağmur yağdığında bu çileyi çekmek zorunda mıyız? Bize sürekli yetkili kurumlar arasında top çevriliyor, sorunun sahibi belli değil. Büyükşehir yasasıyla işler daha da karmaşık hale geldi. Kendi kendimize yeten bir belediyemizi geri istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.bafra-pazar-sabahina-asiri-yagis-ve-ihmallerin-getirdigi-kaosla-uyandi.jpgbafra-pazar-sabahina-asiri-yagis-ve-ihmallerin-getirdigi-kaosla-uyandi-001.jpgbafra-pazar-sabahina-asiri-yagis-ve-ihmallerin-getirdigi-kaosla-uyandi-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum