Bafra KOSDER 2. Balkan Gecesi Halk Konseriyle Gönüllerde Taht Kurdu

Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetiminin düzenlemiş olduğu “2. Balkan Gecesi Halk Konseri” programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetiminin düzenlemiş olduğu “2. Balkan Gecesi Halk Konseri” programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Bafralı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bafra Kosovalılar Derneği’nin (KOSDER) düzenlediği bu anlamlı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Konserin sunuculuğunu Yusuf Emini üstlendi ve harika sunumu ile kalabalığın büyük beğenisini kazandı.

İlk konuşmayı KOSDER Başkanı Cem Dere yaptı. Başkan Dere, derneğin kuruluşundan ve amacından bahsederek, “2022 yılında 18 arkadaşımızla birlikte kurduğumuz Bafra Kosovalılar Derneğimiz (KOSDER), geçmişi yüzyıllara dayanan ortak kültürün bir simgesidir. Derneğimiz tüm Bafra’yı kapsayan, kucaklayan bir toplum ve gönül birlikteliği hareketidir. Bizler, ortak kültürde ve şanlı bayrağımızın altında Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileriyiz” dedi.

Dere’nin konuşmasının ardından, Yusuf Emini Bafra Folklor Grubunu sahneye çağırdı. Folklor grubu, oynadıkları yöresel oyunlarla izleyicilere hoş vakit geçirtti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Programı düzenleyen KOSDER Başkanı Cem Dere ve ekibini tebrik ederek katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından, İlire Ismajli İpekli harika sesi ile söylediği şarkılarla duygulu anlar yaşattı. Rumeli Ekrem ise söylediği birbirinden güzel türküler ve sahne performansıyla kalabalığa harika bir konser verdi. Protokol ve vatandaşlar, müziğin ritmine kapılarak Rumeli Ekrem ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekip oyun oynadılar.

“2. Balkan Gecesi Halk Konseri” programı, davul zurna ekibinin çaldığı müziklerle sona erdi. Protokol ve binlerce vatandaş, bu anlamlı konseri düzenleyen KOSDER Başkanı Cem Dere ve ekibine teşekkür ettiler.

Konsere Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.samsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-005.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-001.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-002.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-003.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-004.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-006.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-007.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-008.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-009.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-010.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-011.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-duzenlenen-2-balkan-gecesi-halk-konseri-yogun-katilim-ile-gerceklesti-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum