Bafra İmam Hatip Lisesi 21. Geleneksel Mezunlar Buluşması

Bafra İmam Hatip Lisesi 21. Geleneksel Mezunlar Buluşması

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin organize ettiği bu yıl 21.sini düzenlediğimiz Geleneksel Mezunlar Buluşması  Programımız 6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 17.00 Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilecektir. 

A+A-

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin organize ettiği bu yıl 21.sini düzenlediğimiz Geleneksel Mezunlar Buluşması Programımız 6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 17.00 Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Bu vesile ile BAFİM-DER Başkanı Hüseyin DURSUN; “Geleneksel buluşma gününe katkı sunan tüm sponsorlarımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Tüm mezun ve mensuplarımızı bu birlik ve beraberlik gününe katılmalarını arzu ettiğini dile getirdi. Bizler bu bayrak yarışında elimizden geldiğince çabalıyoruz. Ancak bizzat davet edemediğimizden dolayı özür diler, çok farklı yerlerdeki İmam Hatip mezunu ve camiamıza gönül veren binlerce kardeşimizden ricamız, bizzat ev sahibi gibi programa davet etmelerini istirham ederim. Bu duygu ve düşüncelerle 6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 17.00 Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşecek olan buluşmamızda görüşmek üzere saygılar sunarım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.