
Bafra Havacılık Spor Kulübü Birinci Oldu
Samsun'un Canik ilçesinde düzenlenen yamaç paraşütü yarışması, adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi ve nefesleri kesen anlara sahne oldu.
Canik’te Yamaç Paraşütü Yarışması Heyecanı
Samsun'un Canik ilçesinde düzenlenen yamaç paraşütü yarışması, adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi ve nefesleri kesen anlara sahne oldu. Canik Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle Canik Gültepe Yamaç Paraşütü Alanı’nda gerçekleşen Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması’nda 18 farklı şehirden 45 sporcu şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.
3 Gün Süren Yarışma Heyecanı
Canik semalarında gerçekleşen yarışma, 3 gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmada sporcular, genel klasman, kadın klasmanı ve takım klasmanı olmak üzere 3 ayrı kategoride yarıştı. Canik Gültepe’den kalkış yapan ve belirlenen hedefe en yakın inişi gerçekleştirmeye çalışan sporcuların dereceleri, topladıkları puanlar sonucunda belirlendi.
Bafra Havacılık Spor Kulübü’nün Büyük Başarısı
Yarışma sonucunda genel klasmanda Halil İbrahim Lalık, kadın klasmanında Büşra Güler birincilik elde ederken, takım klasmanında Bafra Havacılık Spor Kulübü birincilik ödülünü aldı. Dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.
Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Tebrik
"Canik’imizi doğa sporları tutkunlarının durak noktası haline getirdik" diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede birçok farklı branşta spor ve yarışma organizasyonuna imza atmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Sandıkçı, "Yamaç paraşütü, doğa yürüyüşü, motokros ve daha birçok doğa sporları branşlarına ev sahibi olmaya, şehrimizden ve farklı şehirlerden sporcularımızı ilçemizde ağırlamaya devam ediyoruz. İlçemizin doğal güzelliğinin bilinirliğinin artmasına da katkılar sağladığımız Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışmamızda birincilik ve dereceler elde eden sporcularımızı canıgönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ödül Töreni ve Katılımcılar
Ödül törenine Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, protokol üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Yarışma Sonuçları
- Genel Klasman Birincisi: Halil İbrahim Lalık
- Kadın Klasmanı Birincisi: Büşra Güler
- Takım Klasmanı Birincisi: Bafra Havacılık Spor Kulübü
Bafra Havacılık Spor Kulübü’nün elde ettiği bu büyük başarı, bölgedeki sporcuların ve doğa sporları tutkunlarının gurur kaynağı oldu. Yarışma, sporcuların performansları ve ilçenin doğal güzellikleri ile hafızalara kazındı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.