
BAFRA FATİH ORTAOKULU' NDAN KOŞARAK YAŞA PROJESİ
Bafra Fatih Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim GÜNER, Bafra Fatih Ortaokulu olarak " Koşarak Yaşa " adlı bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtip şöyle dedi
" Fath Ortaokulu olarak, " Koşarak Yaşa " Projesi Kapsamı' nda, Atatürk Kır Koşusu' nu 29 Aralık' ta, Eski Bafra Stadı' nda başlattık. Bu Proje' de kakısı olan herkesi kutlarım.
Ayrıca başta Okul Müdürü' müz sayın hasan ÇEELENK ve Okul Aile Koruma Birliği Başkanı sayın Hakan KESER ve tüm katılımda bulunan sevgl öğrencilerimize teşekkür eder, kutlarım.
Projemiz devam edecektir. Amacımız; sağlıkı öğrenciler ve bireyler yetiştirmekte emeğimizin olmasıdır. "
Bu arada kendisi de koşan Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim Güner, bir süre hastanede tedavigören emekli öğretmen annesinide koşu alanı olan stada getirip sürpriz yaptı. Sporcu ve öğretmen oğlunun 2017 Yılı' nın son koşusunda, anne Güner kronometresi ile hakemlik yaptığı koşuyu; 55 tur, 22 km' yi 1 saat 37 dk.50 saniyede btirdi.
Oktay ZERRİN- Bafra
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.