Alaçam’da Milli Maç Coşkusu: Anneler Parkı’nda Dev Ekranda İzlediler

Alaçam’da Milli Maç Coşkusu: Anneler Parkı’nda Dev Ekranda İzlediler

A Milli Futbol Takımı, Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kalmayı başarırken, ülke genelinde olduğu gibi Alaçam’da da vatandaşlar heyecanlı anlar yaşadı.

A+A-

A Milli Futbol Takımı, Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kalmayı başarırken, ülke genelinde olduğu gibi Alaçam’da da vatandaşlar heyecanlı anlar yaşadı. Alaçam Belediyesi tarafından Anneler Parkı'na kurulan dev ekranda maçı izleyen Alaçamlıların heyecanı ve sevinçleri görülmeye değerdi.

Alaçam Belediye Başkanı'ndan Maç Sonrası Değerlendirme
Vatandaşlarla birlikte maçı izleyen Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, “7'den 77'ye maçı hep birlikte izledik. Atmosfer güzeldi, sonuç da güzel olunca mutlu olduk. Avrupa Şampiyonası'nda son 16'ya kaldık. Rakibimiz de Avusturya. Yine burada Avusturya maçını halkımızla izleyeceğiz inşallah ve çeyrek finale kalacağız” dedi.

Alaçam Protokolü de Anneler Parkı’ndaydı
Maçı Alaçam Kaymakamı Sayın Fatih Kayabaşı, Yakakent Kaymakamı Sayın Abdüssamed Kılıç, Alaçam Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yakup Yıldız, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ve ilçe protokolü de Anneler Parkı’nda izledi.

Anneler Parkı’nda Büyük İlgi
Alaçamlılar, Anneler Parkı’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı. EURO 2024’te A Milli Takımın Çekya karşısında 2-1’lik galibiyeti, parkta toplanan kalabalık tarafından coşkuyla kutlandı. Özellikle Cenk Tosun’un attığı galibiyet golü, seyirciler arasında büyük sevinç yarattı.

SEO Başlık: Alaçam’da Milli Maç Coşkusu: Anneler Parkı’nda Dev Ekranda İzlediler

SEO Açıklama: Alaçam'da vatandaşlar, Anneler Parkı'nda kurulan dev ekranda Türkiye-Çekya milli maçını izledi. 2-1'lik galibiyetle son 16'ya kalmanın coşkusunu yaşadılar. Detaylar haberimizde.alacamda-milli-mac-coskusu-anneler-parkinda-dev-ekranda-izlediler.jpegalacamda-milli-mac-coskusu-anneler-parkinda-dev-ekranda-izlediler-001.jpegalacamda-milli-mac-coskusu-anneler-parkinda-dev-ekranda-izlediler-002.jpegalacamda-milli-mac-coskusu-anneler-parkinda-dev-ekranda-izlediler-003.jpegalacamda-milli-mac-coskusu-anneler-parkinda-dev-ekranda-izlediler-004.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.