Alaçam'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Alaçam'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Alaçam’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, büyük bir coşku ve gururla kutlandı.

A+A-

Alaçam’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda sabah saat 10.00’da başlayan tören, Alaçam Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Törene katılanlar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından zaferin anlamını bir kez daha hissetti.

Günün anlam ve önemine dair konuşmayı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Anıl Tutalı yaptı. Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından okunan şiirler, törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Törene Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yaşar Görmez, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gaziler, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaçam halkı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla kutlarken, bu anlamlı günde birlik ve beraberlik ruhu ön plandaydı.alacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi.jpgalacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi-001.jpgalacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi-002.jpgalacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi-003.jpgalacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi-004.jpgalacamda-30-agustos-zafer-bayrami-coskuyla-kutlandi-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.