Alaçam Türkiye-Avusturya Maçında Tek Yürek, Tek Bilek Oldu

Alaçam Türkiye-Avusturya Maçında Tek Yürek, Tek Bilek Oldu

Alaçam ilçesinde protokol ve vatandaşlar, Türkiye-Avusturya maçını Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir tarafından kurulan dev ekranda izledi.

A+A-

Alaçam ilçesinde protokol ve vatandaşlar, Türkiye-Avusturya maçını Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir tarafından kurulan dev ekranda izledi. Anneler Parkı'nı dolduran Alaçamlılar, maçın başlangıcında A Milli Futbol Takımı lehine alkış ve tezahüratlarla desteklerini gösterdiler.

Milli Takımımızın Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmesi büyük bir sevinçle karşılandı. Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, maçı Alaçam Kaymakamı Sayın Fatih Kayabaşı ve ilçe protokolü ile birlikte izledi. Başkan Özdemir, “EURO 2024 son 16 maçında milli takımımız Avusturya ile karşılaştı. Karşılaşmayı vatandaşlarımızla birlikte Alaçam ilçesinde Anneler Parkı'nda kurduğumuz büyük ekrandan izledik. Elde ettiğimiz 2-1'lik galibiyetle çeyrek finalde yerimizi aldık. Şimdi hedefimiz Hollanda galibiyeti. Futbol Milli Takımımızın başarılarını göğsümüz kabararak takip ediyoruz. Bizim Çocuklara yürekten destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Avusturya karşısında güzel bir zafer kazandık ve adımızı çeyrek finale yazdırdık. İnşallah takımımız Hollanda karşısında da muhteşem bir sonuç elde eder ve bizler de burada her yaştan hemşerilerimizle milli duygularımızı hep birlikte yaşar, kenetleniriz." diyerek sözlerini tamamladı.alacam-turkiye-avusturya-macinda-tek-yurek-tek-bilek-oldu-4.jpgalacam-turkiye-avusturya-macinda-tek-yurek-tek-bilek-oldu-3.jpgalacam-turkiye-avusturya-macinda-tek-yurek-tek-bilek-oldu-2.jpgalacam-turkiye-avusturya-macinda-tek-yurek-tek-bilek-oldu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.