Alaçam Projeleri İçin Bahçeli'den Tam Destek

Alaçam Projeleri İçin Bahçeli'den Tam Destek

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ile birlikte Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ile birlikte Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Başkan Özdemir, bu önemli ziyarette Alaçam ilçesi için yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Genel Başkan Bahçeli'ye bilgi verdi.

Çalışmalar ve Projeler Hakkında Bilgilendirme

Ziyaret sırasında, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, ilçede gerçekleştirilen projeleri ve yapılan çalışmaları MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye anlattı. Başkan Özdemir, "Sayın Genel Başkanımızın bizlere olan güveninden dolayı şükranlarımı sunuyorum," diyerek, Genel Başkan Bahçeli'nin Alaçam’a ve belediye çalışmalarına verdiği desteğe vurgu yaptı.

Genel Başkan Bahçeli'den Alaçam Halkına Selam

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, ziyarette Alaçam halkına özel selam ve muhabbetlerini iletti. Başkan Özdemir, bu sıcak mesajı ve destekleri Alaçamlı hemşehrilerine iletmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkanımıza tekrar teşekkür ederek saygılarımı arz ediyorum," dedi.

Bu anlamlı ziyaret, Alaçam Belediyesi'nin MHP liderliği ile olan güçlü bağlarını ve işbirliğini pekiştirdi.alacam-projeleri-icin-bahceliden-tam-destek-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.