Alaçam Belediyesi Bocce Takımı 3. Lig Maçları İçin Ankara’ya Gidiyor

Alaçam Belediyesi Bocce Takımı 3. Lig Maçları İçin Ankara’ya Gidiyor

Alaçam Belediyesi Bocce Takımı, Samsun’u temsilen 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara Kahramankazan’da düzenlenecek olan 3. Lig Volo Raffa maçlarına katılmak üzere yola çıktı.

A+A-

Alaçam Belediyesi Bocce Takımı, Samsun’u temsilen 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara Kahramankazan’da düzenlenecek olan 3. Lig Volo Raffa maçlarına katılmak üzere yola çıktı. İlçeden ayrılmadan önce, sporcular Belediye Başkanı Ramazan Özdemir’i ziyaret etti. Başkan Özdemir, sporculara başarı dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olacaklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Özdemir, bocce takımının Alaçam’ı başarıyla temsil edeceğine olan inancını belirterek, sporun ilçedeki gençler için önemli bir alan olduğunu vurguladı.

Alaçam Belediyesi Bocce Takımı’nın Hedefi Alaçam Belediyesi Bocce Takımı, 3. Lig Volo Raffa maçlarında Samsun’u en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Bafra55.net üzerinden takımın maç sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Alaçam ve Samsun’daki Spor Etkinlikleri Alaçam Belediyesi Bocce Takımı ve Samsun’daki diğer spor etkinlikleri hakkında en güncel gelişmeleri Bafra55.net üzerinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.