Alaçam AK Parti İlçe Kongresi'nde Hasan Özdemir Yeniden Seçildi

Alaçam AK Parti İlçe Kongresi'nde Hasan Özdemir Yeniden Seçildi

Alaçam’da gerçekleşen 8. Olağan AK Parti İlçe Kongresi, büyük bir coşku ve katılım ile tamamlandı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hasan Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

AK Parti Alaçam 8. Olağan İlçe Kongresi, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Mevcut ilçe başkanı Hasan Özdemir, kongrede tek aday olarak yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Özdemir: "Kongreler Partilerin ve Demokrasimizin Parçasıdır"

Açılış konuşmasında Hasan Özdemir, kongrelerin partilerin ve demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirtti. Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'a teşekkür ederek, "Türkiye, AK Parti ile dış politikada da ağırlığını hissettirmiş ve mazlum insanların umudu olmuştur. Dürüstlük ve samimiyetle dolu bir liderin neferi olmaktan onur duyuyorum" dedi.

İl Başkanı Köse: "Birlik ve Beraberlik İçinde İlerleyeceğiz"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de kongrede yaptığı konuşmada, Alaçam’ın kongresinin bir demokrasi şöleni olduğunu ifade etti. Köse, "Bu dava birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır. Aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: "Gelecek İçin Yeni Yol Haritaları Çıkardık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ilçe kongresindeki konuşmasında, AK Parti’nin geçmişinin ve bugünün yanı sıra geleceğin de partisi olduğunu vurguladı. Karaaslan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde alınan sonuçların ardından teşkilat olarak neler yapabileceklerini değerlendirdiklerini ve yeni yol haritaları belirlediklerini aktardı.

Kongreye Yoğun Katılım

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, il başkan yardımcıları ve çeşitli partilerin ilçe başkanları katıldı.

Yeni Yönetim Kurulu

Hasan Özdemir'in başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şaban Yılmaz, Nihat Can, Büşra Çelik Özen, Mustafa Eren, Çiğdem Dal, Ufuk Uyanık, Cemalettin Diler, Ünal Özdemir, Fatma Acar, Mustafa Düşünsel, Savaş Aksu, Halim Çelebi, Kenan Atay ve İdris Ceylan.

Kongre, AK Parti teşkilatının birlik ve beraberliğini pekiştirerek, gelecekteki hedeflere ulaşma kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

alacam-ak-parti-ilce-kongresinde-hasan-ozdemir-yeniden-secildi.jpgalacam-ak-parti-ilce-kongresinde-hasan-ozdemir-yeniden-secildi-001.jpgalacam-ak-parti-ilce-kongresinde-hasan-ozdemir-yeniden-secildi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler