Aile Boyu Şıklık ve İndirim İçin Bayram Fırsatlarını Yakalayın!

Yaklaşık 20 yıldır bu sektörde deneyime sahip olan mağaza müdürü Nurten Hanım, 7 yıldır Modesen Mağazası’nda yöneticilik yaparak müşterilere en trend ürünleri sunmaya devam ediyor.

A+A-

Yaklaşık 20 yıldır bu sektörde deneyime sahip olan mağaza müdürü Nurten Hanım, 7 yıldır Modesen Mağazası’nda yöneticilik yaparak müşterilere en trend ürünleri sunmaya devam ediyor.

Bu yılın moda renkleri arasında soft ve neon tonlar öne çıkarken, özellikle yelekli takımlar, ceketli takımlar, etekler ve elbiseler büyük ilgi görüyor. Kadın giyiminde taşlama modelleri devam ederken, küpürlü gömlekler ve bebe yaka tasarımlar sezonun favorileri arasında yer alıyor. Şıklık ve rahatlığı bir arada sunan gömlek ve kot kombinleri de müşterilerin ilgisini çekiyor.

Erkek Giyiminde Rahatlık Ön Planda

Erkek giyiminde ise klasik çizgiden şaşmadan, kot pantolonlar, keten ince pantolonlar, eşofman altları ve eşofman takımları gibi rahat ve kullanışlı ürünler tercih ediliyor.

Tesettür Giyimde Geniş Ürün Yelpazesi

Modesen’in tesettür koleksiyonu da oldukça geniş. Armine, Levidor ve Alday gibi seçkin markalarla hem spor hem klasik kombinler oluşturulabiliyor. Alday markası, spor takımlardan klasik takımlara, trençkotlardan eşofman gruplarına kadar geniş bir seçenek sunuyor.

Çocuk Giyiminde Renkli Sezon

Her yıl çocuk giyim katını daha da zenginleştiren Modesen, 0-15 yaş grubu için birçok model sunuyor. Çocuk abiyeleriyle bayram alışverişine ayrı bir renk katarken, ebeveynler için de geniş bir ürün yelpazesi oluşturuyor.

Bayram Öncesi İndirim Fırsatları
Yeni abiye koleksiyonuyla dikkat çeken mağazada, halen kışlık ürünlerde cazip indirimler devam ediyor. Alt katlı yapısıyla her bütçeye uygun ürünler sunan Modesen, bayram alışverişi için tüm müşterilerini mağazaya bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.