2 Temmuz 2024 Salı Bafra Vefat İlanları

2 Temmuz 2024 Salı Bafra Vefat İlanları

2 Temmuz 2024 Salı Bafra Vefat İlanları

A+A-

Bafra'da engelli mahallesi sakinlerinden merhum Sami Tuna'nın kardeşi, kereste fabrikası emeklisi Cemal Tuna'nın ve Tekel emeklisi İbrahim Turhan'ın abisi Selami Tuna vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Engelli Mahallesi'nde defnedilecektir.

*********************************

Eski Bafra esnaflarından İsmail Kerimoğlu vefat etmiştir. Merhum, Adil Kerimoğlu'nun abisi, Fikret, Mustafa Kemal ve Yaşar Kerimoğlu'nun amcaları, Mahmut Kerimoğlu'nun babasıdır. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Mevlana Camii'nde kılınacak ve Asri Mezarlığı'nda defnedilecektir.

*************************************

Bafra Adliyesi çalışanları İbrahim Yıldırım ve Metin Yıldırım'ın babaları, SASKİ çalışanı Mehmet Yıldırım ve Samsun Barosu avukatlarından Kadir Yıldırım'ın amcası İhsan Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Üçpınar Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

*************************************************

Kemalpaşa Mahallesi'nden Zeyneloğlu Seyfettin ve İsmail Küçükçakır'ın kardeşleri, Adem ve Zeynel Küçükçakır'ın babaları Yaşar Küçükçakır vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Samsun Dereköy Taşkelik Mezarlığı'na defnedilecektir.

***********************

Nimet Bölükbaşı'nın eşi, Sevda Güler Bölükbaşı'nın babası, Cengiz ve Şahap Bölükbaşı ile Süheyla, Leyla ve Asuman'ın abileri Yusuf Ziya Bölükbaşı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından İshaklı Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'a defnedilecektir.

***************************

Zühtü Lütfü Yusuf ve Saliha Kurt'un abisi, Temel Mahmut ve Semra Kurt'un babası, Komşupınar Köyü eski muhtarı Osman Kurt'un vefatı. Cenazesi 2 Temmuz 2024 Salı günü Kaymakam Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığa defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.