19 Mayıs İlçesi’nde Ak Parti İçin Yenilenme Vakti

19 Mayıs İlçesi’nde Ak Parti İçin Yenilenme Vakti

19 Mayıs İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı, 26 Ekim Cumartesi günü 8. Olağan kongresini gerçekleştirmek için ikinci liste hazırlığına gitti.

A+A-

19 Mayıs İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı, 26 Ekim Cumartesi günü 8. Olağan kongresini gerçekleştirmek için ikinci liste hazırlığına gitti. Mevcut yönetimin 2018 yılından bu yana görevde olduğu süreçte, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından alınan devam kararına karşı çıkan eski Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yazar ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık iki aydır süren çalışmalarını tamamladı.

Hakan Yazar, 8. Olağan kongrede “19 Mayıs Ak Kadrolar için Yenilenme vakti” sloganıyla aday olduğunu açıkladı. Yazar, yaptığı basın toplantısında, “Değerli Hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz milletimizin gücünün üzerinde bir güç tanımıyoruz’ dediği, millete hizmet ve millete hizmetkâr olma düsturunu tüm vesayet odaklarının, kurumların ve şahısların üzerinde tutmuş bir partidir. Aynı düstur ve heyecanla, ilk günkü aşkla yeniden bismillah diyerek 8. Olağan kongre sürecimize başlıyoruz,” dedi.

Yazar, şahsi olarak görev yaptığı dönemlerde ilçenin sorunlarını dile getirmek ve gelişimi için çaba sarf etmek amacıyla elini taşın altına koymaktan çekinmediğini belirtti. “Son 6 yıldır resmi bir görevim olmamasına rağmen partimizin bayrağını taşımaya gayret gösterdim. Bu zaman zarfında hem bizzat yaşayarak tespit ettiğim hem de siz değerli Hemşehrilerimden aldığım eleştiriler ve izlenimler, ilçemiz adına büyük bir değişim talebinin oluştuğunu gösterdi,” ifadelerini kullandı.

Hakan Yazar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Gençler sakın kula kul olmayın, sakın makam mevki sahiplerinin önünde eğilmeyin. Bilesiniz ki rızkın sahibi Allah’tır” sözlerine vurgu yaparak, 8. Olağan Kongrede yeniden birlik ve beraberliği tesis etmek adına aday olduğunu belirtti. “Hayırda yarış” anlayışıyla Ak Parti teşkilatlarını daha ileriye taşımak için yola çıktığını dile getiren Yazar, kongrenin ilçeleri ve partisi adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.